Una llista per impulsar Terrassa

Una llista per impulsar Terrassa
Una llista per impulsar Terrassa

La presentació de la llista és un moment important. No és una suma de noms més o menys importants. És un compromís públic, amb noms i cognoms, amb la ciutat, amb la seva gent i el país. Presentem una candidatura que té la ferma voluntat de guanyar i de governar la ciutat. Amb tota la modèstia, però amb tota la fermesa, ens presentem per liderar una alternativa de govern a la ciutat de Terrassa.

Una gran majoria de terrassenques i terrassencs entenen que estem a la fi d’una època. L’inici d’aquest final va començar el 2015, es va fer evident el 2017 i serà una realitat el maig del 2019. Aquesta ciutat ha de construir una majoria alternativa i nosaltres creiem que podem i ens toca liderar-la.

Avui Terrassa és una ciutat que ha perdut identitat, presència i protagonisme. És una ciutat que s’apaga i es desfà entre les mans de qui l’ha governat els darrers 40 anys. El PSC és avui el tap que no deixa avançar, renéixer la ciutat. Els aquí reunits ens comprometem, ens conjurem a fer el canvi a la ciutat que torni a impulsar Terrassa... I fem una crida a totes les terrassenques i els terrassencs: Impulsem Terrassa! Davant dels de sempre que no volen que res canviï, no ens conformem. Treballem per un present i un futur dignes.                   

Treballem per una Terrassa que somrigui, reneixi i agafi impuls. Per passar de l’immobilisme al canvi. De la ciutat adormida a la ciutat activa. De la ciutat grisa o la ciutat en colors. Per passar de les moltes terrasses que ens dibuixa la segregació a una única ciutat diversa i en igualtat d'oportunitats. Treballem per passar de la repressió i a la manca de lliberta d’expressió a la llibertat i la República.

Ho fem amb una llista de 37 companys i companyes. Una llista cremallera. Ens acompanyen 6 independents que ens aporten obertura a la ciutat i expertesa. 5 companys de MES amb qui fem coalició i 6 companys/es del Jovent Republicà. Una llista diversa que busca l’equilibri entre renovació i continuïtat. Entre expertesa i notorietat, amb diferents perfils i orígens.

Una aposta pel talent, per l’expertesa. Venim a fer política, o sigui a proposar projectes, polítiques i camins per construir la ciutat; venim a escoltar propostes, demandes i necessitats ciutadanes; venim ha decidir conjuntament el que és millor per la ciutat.

Parlarem molt d’educació amb la Teresa Ciurana. Educació a temps complet. L’educació com a eix central de les polítiques públiques locals. Treballarem la cultura i l’esport amb el Pep Forn com a motors d’una societat més lliure i més sana. Escoltarem i molt als Joves amb l’Ona Martínez, present i futur de Terrassa. Redefinirem el paper de la ciutat en el territori amb el Carles Caballero. La universitat, la innovació, la promoció de la ciutat, motor de canvi i marca de la ciutat amb la Xènia Albà. Terrassa ha de liderar d’una forma activa i efectiva la concertació dels diferents agents econòmics i socials de la ciutat de Terrassa amb l’objectiu d’impulsar l’activitat econòmica i ho farem amb en Josep Serra. Entomarem la realitat preocupant del comerç a la ciutat, no només com un actiu important de l’economia urbana, sinó de la qualitat de vida i ho farem amb el coneixement de la Maria Costa. Entomarem amb la Montse Font els reptes de seguretat, de protecció civil, de la recuperació de la policia de proximitat, d’un nouj model de seguretat per la ciutat de Terrassa. I amb el River treballarem perquè tothom, vingui d’on vingui, parli el que parli, resi a qui resi i estimi com estimi pugui desenvolupar el seu projecte de vida en igualtat d’oportunitats i es pugui sentir partícip i protagonista de la construcció de la ciutat i del país.

En resum, som aquí, per treballar pel canvi que impulsi la ciutat i la millori per a tothom; som aquí per oferir el millor de nosaltres a la ciutat de #Terrassa, als seus ciutadans i al país. Seguim!