Notícies

AQUÍ HI HAVIA UN LLAÇ GROC. Per entendre'ns...

AQUÍ HI HAVIA UN LLAÇ GROC. Per entendre'ns...
AQUÍ HI HAVIA UN LLAÇ GROC. Per entendre'ns...

Aquí hi havia un llaç groc... Sabeu quantes hores ens han fet perdre defensant els llaços sense parlar de res més.

Heu escoltat algú del PSC o els comuns dir perquè no voten a favor d'uns pressupostos que reverteixen les retallades? O que aguantem que es digui que no fem res més que protestar quan des de la Conselleria d'educació es promou la signatura del pacte contra la segregació escolar?

No, no es preocupin.

No hi perdrem més temps.

El llaç groc no desapareixerà de la meva, de la nostra, solapa i tornarà a la finestra després d'eleccions a l'espera de poder treure'l definitivament el dia que hi deixin d'haver presos polítics.

I saben que? No, no és un símbol partidista, perquè aquesta és la finestra del grup municipal d'ERC-MES i el llaç aquí a Terrassa recorda sobretot a l'amic Josep Rull, amb qui per més que compartim independentisme, tenim visions diferents respecte al projecte de futur per aquesta ciutat i hem tingut actituds ben diferents en la forma d'enfocar la política municipal. I saben que? M'agradaria poder discutir-ho amb ell fent un cafè a la Plaça Vella perquè ell, com la Carme, el Raül, l' Oriol, la Dolors, el Quim...són innocents que estan sent jutjats només per les seves idees.

Però seguim.

Parlem de política i descobrim les vergonyes d'aquells que omplint-se la boca de neutralitat per l'espai públic han volgut amagar la seva manca de projecte per la nostra ciutat i pel nostre país. Tenim molta feina per fer, anem de cara a assegurar drets com l'habitatge, una educació en igualtat d'oportunitats o una ciutat d'oportunitats en un país radicalment democràtic i socialment just.

#Seguim