Per nosaltres la República està declarada i firmada

Per entendre'ns... Tan ferm és el nostre compromís amb el resultat de l'1O, com la nostra voluntat de diàleg. Ens hem guanyat el dret a constituir una nova república independent, democràtica, social i de dret. Una República que ens protegeixi contraposada a un Estat que ens agredeix. Una República d'homes i dones lliures.

El nostre compromís amb la ciutadania és ferm, tothom sabia quin era el compromís respecte al resultat de l'1 d'Octubre. El que veníem a fer és molt clar i hem exercit el dret a l'autodeterminació i hem renovat el mandat popular, amb un resultat de l'1O que ha sigut clar i nítid.
 
Sempre i des de fa dies, hem contestat afirmativament a totes les propostes que ens han arribat per mediar. Hi ha propostes molt importants sobre la taula pel que fa a la mediació, però ara com ara, de moment, a la taula estem asseguts absolutament sols.

Per nosaltres la República està declarada i firmada i la voluntat és donar una oportunitat al diàleg, encara que a l'altre costat mai no hi ha ningú. Estem convençuts que seria molt millor per a tothom, per Europa, per l'Estat, per Rajoy i per Catalunya poder asseure's en una taula, com més aviat millor, ja que és el lloc on segur que acabarem.

De moment, rebem el menyspreu, el boicot, l'insult, l'agressió física i verbal. Ho fan al carrer, al parlament, a les ràdios, TV's..., i l'amenaça permanent en l'aplicació de l'article 155; repressió i més repressió. Tot té un límit. Aquesta amenaça permanent no frenarà la nostra determinació mostrada amb claredat el passat 1 d'Octubre.

Entenc, ho comparteixo, ho sabem i és normal, que molts ciutadans diguin que no parlaran mai, que no hi ha res a fer amb un Estat Espanyol, on "todo está atado y bien atado". Així i tot, l'oportunitat de diàleg hem de donar-nos-la uns dies més. Veurem quants, però això té un temps i, si no s'executa, pren validesa la declaració. No necessitem ni un altre ple, ni una altra firma, el compromís hi és i simplement caldrà aixecar la suspensió.

Nosaltres MAI supeditarem la voluntat majoritària del poble de Catalunya, a la violència de l'Estat. Aquesta és la mostra més clara d'independència.
 
Seguim!