1.- Motius per votar (i per votar Sí!)

Territori

La política és pensar presents i futurs  per poder viure millor i dibuixar els camins que ho facin possible. L’ 1-Oct. és el camí. 

 
On som: Paguem la llum més cara d'Europa a unes companyies amb els beneficis més alts d'Europa. Durant els anys de la crisi, el rebut a les llars catalanes ha pujat més del doble que la mitjana de la Unió Europea. Els ciutadans pagarem més per la factura del gas durant 30 anys gràcies al regal del govern a Florentino Pérez de 1.300 milions per l’escàndol del Projecte Castor.
Cap on anem: Per un model energètic eficient que pensi en la butxaca del ciutadà. Per una República 100% renovable, avançada i referent en sostenibilitat.
 
On som: El govern espanyol, a través del TC, anul·la la Llei 12/2014 d’impost sobre les centrals nuclears, la Llei 2/2014 contra el fracking i la Llei 5/2012 que regula l’ecotaxa; totes lleis aprovades pel Parlament de Catalunya per protegir el medi natural i construir un model de desenvolupament sostenible.
 Cap on anem: Per una societat compromesa amb el consum responsable, la protecció del medi, la reducció dels residus, i per una política energètica que asseguri l’abastiment d’energia i treballi contra l’escalfament global.
 
On som: Necessitem infraestructures com el corredor mediterrani i la connexió ferroviària amb el port si volem potenciar l'economia productiva i exportadora.
Cap on anem: Construir un estat que faci inversions amb criteris econòmics-racionals i no pas ideològics-centralistes.
 
Seguim!