Al costat de la ciutat

En el nostre dia a dia, i la política en forma part, amenaçar és lleig, no s'ha de fer i menys si ets un representant públic. Quan un veu una injustícia el que ha de fer és actuar en conseqüència i utilitzar tots els mitjans legítims que té al seu entorn per lluitar-hi en contra, sense amenaces, sense prejudicis i sense apriorismes... 

Dit això, i després de saber que el Govern de la Generalitat ha exclòs la ciutat de Terrassa del Fons de Cooperació Local i no abonarà els més de 750.000€ compromesos i pressupostats, no podem fer altra cosa que estar al costat de la ciutat, de l'alcalde Jordi Ballart i de l'Ajuntament de Terrassa, en la seva al·legació a aquesta decisió del Govern. 

Som coneixedors de la realitat econòmica del país i del maltracte constant i sostingut en el temps de l'Estat Espanyol vers Catalunya, amb incompliments reiteratius dels pressupostos generals, d'un límit de dèficit injust i d'un dèficit fiscal de més de 16000M€ any, el 8,5% del PIB català. Fets i dades que cal recordar i explicar sempre a tothom si volem ser honestos amb els nostres conciutadans i amb el país, i que ens agradaria que l'alcalde també ho fes. Dit això, no podem acceptar que una ciutat com Terrassa quedi fora del Fons de Cooperació Local i perdi més de 750.000€ ja pressupostats en projectes i programes de primera necessitat. Treballem pel que creiem, per una ciutat justa, culta, solidaria i nacionalment compromesa.