Cataluña-Espanya

El proper dijous 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, s'estrena la pel·lícula documental Cataluña - Espanya. Una obra que té la intenció de posar sobre la taula les disputes entre les dues nacions i les seves expressions polítiques: el catalanisme i l'espanyolisme. Hi participen representants d'un i altre cantó: des d'Albert Boadella fins Toni Soler, de Félix Ovejero fins Xavier Solano o l'economista Elisenda Paluzie.

És molt important que durant el primer cap de setmana d'emissió de la pel·lícula (24, 25 i 26 d'abril) aquesta tingui una bona recaptació per tal que pugui mantenir-se en cartellera durant les properes setmanes i mesos, de manera que us esperonem a tots i a totes a assistir als cinemes a veure un documental que sens dubte serà per Catalunya el que La pelota vasca de Julio Médem va ser pel País Basc. Esperem que en un dia no molt llunyà la puguem veure al Cinema Catalunya de la nostre ciutat.

Cataluña - Espanya es podrà veure als cinemes de Barcelona (Comèdia, Cinesa Diagonal i Boliche), Girona (Ocine-Oscar), Tarragona (Les Gavarres), Lleida (Funatic), Sabadell (Imperial), Manresa (Atlántida), Vic (Sucre), Mataró (Cinesa Mataró Park), Granollers (El Nord) i Olot (Multicines Olot).