Pla Estratègic de Participació = Participació 2.0

Des de l'Ajuntament estem impulsant un Pla Estratègic de Participació que ens ha de situar al capdavant del món local en la creació d'espais de participació directa de la nostra ciutadania.

S'han fet debats televisats amb experts i amb participació del públic al plató i amb les aportacions al blog que s'ha creat, que han donat eines de discussió i de reflexió per a les Sessions de treball que comencen dimarts 31 de març i que s'allargaran fins dijous 2 d'abril a la Masia Freixa.Tres sessions de treball que giraran a l'entorn de temes importants: Foment de l’associacionisme, Millora de la participació de col.lectius, Millora dels mecanismes i processos de participació i Millora de la informació i de l’adaptació de l’administració.

Noves formes de participació, nous mecanismes, per a noves realitats: noves demandes, noves necessitats, noves maneres de comunicar-les.

I una voluntat: que es pugui participar presencialment si es desitja, però també aprofitant les noves formes comunicació que la tecnologia ens ofereix. En definitiva, un pas més cap a la Participació 2.0. Perquè participar és decidir.