A Bolonya, en condicions

Terrassa té el segon campus universtari del país, la qual cosa ens situa en una posició important de cara a assumir els reptes dels canvis que caldrà fer a la universitat per a poder adaptar-nos a l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior.
La universitat catalana i l'espanyola necessiten una modernització i una adequació a l'actualitat, garantint titulacions adequades a les necessitats actuals, també en la recerca i en la generació de llocs de treball. Això no ha de ser obstacle per a seguir mantenint estudis humanístics, però.
Tanmateix, l'adequació per al Pla Bolonya ha de passar també per a l'increment de beques, que garanteixin que ningú no haurà de deixar d'estudiar per falta de recursos econòmics.
El Pla Bolonya ha generat mobilitzacions contràries, sobretot per part dels estudiants i ha acabat amb 6 detinguts, als quals se'ls ha aplicat un reglament franquista, de l'any 1954.
Des del Grup d'Esquerra a l'Ajuntament creiem que aquest tema és important i de ciutat i per això hem presentat una proposta de resolució per al proper Ple.