Divendres 14, dues cites importants a Terrassa

Aquest divendres 14 de novembre, a Terrassa, hi ha dues cites importants al calendari ciutadà.
A les 7 de la tarda s’inaugura una exposició, organitzada per la Fundació Irla, sobre la persona de Lluís Companys, president de la Generalitat de Catalunya fins el dia del seu afusellament a mans dels franquistes. Comptarem amb en Joan B. Culla, que farà una conferència, així com amb en Josep Vall, president de la Fundació Irla, i amb Anna Simó, portaveu al Parlament de Catalunya.
L’exposició restarà oberta fins el dia 29 de novembre, a l’Escola d’Enginyeria Tècnica, al carrer Colom, 1.
L’altra cita, també important, és el sopar d’Oncolliga, que serveix per a recollir fons per a poder seguir duent a terme la seva funció de suport i acompanyament a les famílies que tenen alguna persona malalta amb càncer.
Els dos actes tenen elements en comú: la lluita d’un president per a la justícia social, la lluita d’una entitat de persones voluntàries compromeses amb la seva comunitat i la cohesió social; la voluntat fèrria que amb el treball, individual i col·lectiu, el present i el futur es poden canviar.
Aniré als dos actes perquè crec que tots hi hem de posar el nostre granet de sorra. Perquè Companys mereix la justícia que encara no se li ha fet; perquè Oncolliga mereix suport per a continuar endavant.
Espero que ens hi veiem força gent!