Tresserras anuncia la reciprocitat de TV3 i Canal 9

Extret de la web www.esquerra.cat.

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, va afirmar que ja no hi ha 'obstacles tècnics ni polítics' per fer possible la reciprocitat d'emissions de TV3 i Canal 9. Ara només falta que el Consell de Ministres doni llum verd i es pugui materialitzar aquesta reciprocitat
Tresserras ha explicat que 'estem pendents d'un decret' que ja ha passat tots els tràmits i està enllestit des del mes de gener, i l'únic pas que manca és que 'sigui aprovat pel Consell de Ministres' properament. El conseller ha destacat que en aquests moments 'no hi ha cap justificació perquè no surti aquest decret' que ha de permetre 'habilitar les condicions tècniques per procedir a la reciprocitat de la recepció televisiva entre el País Valencià i Catalunya'. Tresserras ha afegit que des del govern català 'estem intentant accelerar la sortida d'aquest decret' ja que al seu parer va quedar 'entrebancat' per les eleccions.
Segons Tresserras aquest acord permetrà incrementar el models de cooperació amb el País Valencià, i per tant, 'no hi haurà obstacles polítics' en el moment que hi hagi la solució tècnica ben arbitrada.
La bona feina, moltes vegades és més lenta però més segura.