Dissabte 10 de maig. 18:00 hores. Manifestació.Plaça Universitat.

Crec poder parlar en nom d'Esquerra de Terrassa, del grup municipal, de la seva direcció, dels militants i simpatitzants i fins i tot de la majoria dels seus votants per manifestar la nostra solidaritat activa amb el ciutadà terrassenc Francesc Argemí.
Lamentem que no hagi servit de res la demanda d’indult feta pel plenari de l’Ajuntament de Terrassa, votada per tots els partits excepte el PP, i adreçada al govern espanyol, ni que diversos testimonis declaressin que ni tan sols era present davant de l’Ajuntament de Terrassa, i trobem exagerada la pena de presó imposada tan sols per haver despenjat un tros de drap.

Esquerra Terrassa, a través del Grup Municipal, s’ha posat en contacte amb la família d’en Franki per posar-se a la seva disposició per a tot allò que calgui. Tanmateix s’està treballant des del Grup d’Esquerra al Parlament de Catalunya i al Parlament Espanyol per veure quins mecanismes té el país per treure'l immediatament de la presó.

Lamentem que, un cop més, la justícia espanyola actuï amb raser diferent quan es tracta de jutjar els casos que afecten a l’independentisme català, a l'esquerra independentista i, sobretot, com és el cas del Franki, a l'esquerra independentista extraparlamentària. Tots som iguals davant la llei?