Vull veure en els ulls dels terrassencs i terrassenques la brillantor de la victòria

Amics, amigues...estem a poques hores d'acabar oficialment la "campanya electoral de la nostra vida". Tot i això encara queda feina per fer. Ja ho sabeu, com diu en Junqueras, estem en campanya constant fins la victòria final.

Portem molts anys treballant. Moltes generacions ens han precedit en la lluita perquè el nostre poble esdevingui amo del seu futur, del seu destí. I ara ho tenim a tocar. Ho tenim a les nostres mans. Hem posat, un cop més, els interessos del país i del conjunt de la societat per davant dels interessos de partit. Perquè aquesta és la nostra raó de ser, perquè entenem que la política, i el nostre partit en particular, només té sentit si és per posar la força de tots al servei de les necessitats de cadascú. Sempre hi som, i som com som...

Aquest diumenge podem obtenir, per fi, l'esperat mandat democràtic per esdevenir un estat independent, per construir un nou país per a tothom, modern i just. Aquest diumenge podem guanyar com no ho hem fet mai abans. Ens hem abocat amb cos i ànima en aquesta campanya per obtenir la victòria, de la mateixa que ens hem arremangat en totes les ocasions que el país ho ha necessitat; sempre, a les verdes i a les madures.

Us demano, però, un petit esforç addicional pel país i per Terrassa. Perquè encara tenim temps per convèncer un indecís més, per animar més gent a votar Junts pel Sí, per garantir que aquest diumenge al vespre puguem mirar als ulls dels terrassencs i terrassenques i veure-hi la brillantor de la victòria i no pas l'amargura de la derrota que ja massa vegades hem viscut.

Que no ens puguem retreure no haver-ho donat tot. Que tot aquest esforç, que tota aquesta generositat i entrega no sigui en va.

Salut. Guanyarem!