Notícies

Isaac Albert: “Nosaltres fem política per a tothom i, per això, volem una ciutat inclusiva, on tothom trobi el seu espai”

Xavier Heras i Isaac Albert han organitzat una trobada al Centre Cultural amb persones amb discapacitat visual per a parlar d’inclusió social.

Avui, a mig matí, Isaac Albert, candidat a l’alcaldia per ERC-MES a Terrassa, i Xavier Heras, membre de la llista i membre de l’ONCE a Terrassa, han realitzat una trobada al Centre Cultural amb persones amb discapacitat visual, per tal de parlar sobre la inclusió social i la situació en què es troba la ciutat en aquest àmbit.
 
En paraules d’Albert, “volem una ciutat inclusiva, una ciutat on tothom pugui trobar el seu espai.  Cal construir les bases per realitzar canvis de llarg abast. Això només és possible des d’una acció municipal pròpia del segle XXI: més relacional, més consensuada, més facilitadora, i transversal”.
 
A la trobada hi han assistit una vintena de persones, a les quals Heras també els ha dirigit unes paraules: “vull posar en valor que una candidatura com la d’ERC-MES m’hagi vingut a buscar i m’hagi inclòs al seu equip, demostrant amb fets i no paraules la importància que li atorguen a la inclusió”. Xavier Heras també ha afegit que “el que cal és avançar entre tots i totes, perquè hem de construir una Terrassa cada cop molt més inclusiva per a tothom. A més, hem d’aconseguir que Terrassa sigui un element actiu dins de la República Catalana que estem construint entre tots i, per tant, ara toca que tothom ens impliquem en aquest procés.”