Isaac Albert: “les polítiques en medi ambient han de ser troncals perquè tot s’hi relaciona”

Esquerra-MES aposta per  en un creixement i  un desenvolupament de la ciutat compromès amb polítiques mediambientals que assegurin un futur més net per a les generacions que vénen

El problemes ambientals incideixen en tots els aspectes de l'activitat i el desenvolupament de la societat i, per tant, no poden ser considerats com un tema concret de la política. Per aquest motiu, des d’Esquerra-MES es creu que les propostes i accions en temes de medi ambient s’han d’incloure en un model global que garanteixi un desenvolupament de la ciutat en un marc sostenible i respectuós amb l’entorn. “L’objectiu és que la ciutat creixi, es desenvolupi i es consolidi, però garantint una ciutat de qualitat per a futures generacions”, segons el candidat Isaac Albert.

Per assolir aquest model de ciutat sostenible, digne del segle XXI, la coalició Esquerra-MES aposta per establir una sèrie d’objectiu que garanteixin el desenvolupament però alhora que no comporti un perjudici per a l’entorn. Un ús racional de les potencialitats del medi, mesurar i la detecció i ordenació de les potencialitats del territori per garantir un desenvolupament econòmic i social equilibrat, són algunes de les responsabilitats que han d’assumir els Ajuntaments en aquesta matèria.

Isaac Albert, candidat a l’alcaldia, presenta la seva proposta programàtica a nivell municipal argumentant que “ cal impregnar a tota acció política municipal la visió mediambiental per posar el seu gra de sorra a una causa que a vegades sembla allunyada de l’esfera més local”. Per Albert, legislativament, el marge d’actuació moltes vegades pot semblar allunyat de l’activitat municipal, però “la conscienciació de la ciutadania, és el primer pas per a estendre la responsabilitat de viure en un món millor”.