Sobre mi

Hola, comencem pel més senzill...
...Em dic Isaac Albert i sóc nascut el 6 de febrer de 1969 a Terrassa. 
Sóc molt aficionat a la cuina i, per tant, m’agrada menjar i també beure, tot i que dit així es pugui malinterpretar...
M’he dedicat al món financer i de la consultoria i sempre he fet política. Crec en la política, en els polítics i en els partits polítics, i això no treu que cregui que una nova forma de fer política, de relacionar-se amb els ciutadans i d’organitzar-se és necessària i imprescindible.
 
Formació i trajectòria professional
Sóc Mediador i Assessor Financer pel Departament d’Economia i Organització d’Empreses de la Universitat de Barcelona. Màster en Gestió Financera per l’Institut Superior d’Economia Aplicada de Barcelona. 
He treballat en diferents empreses del sector financer, Agències de Valors, Gestores de Fons d’Inversió i Bancs a Barcelona i Madrid, com a Director Comercial i Responsable de desenvolupament de Projectes. Vaig participar en la creació, desenvolupament i implantació del primer banc sense oficines, banca telefònica i banca d’Internet de l’Estat Espanyol a Madrid. En l’actualitat col·laboro en una consultora especialitzada en gestió i govern de dades, desenvolupant un projecte d'smartcities vinculat a la gestió de les dades de les administracions públiques.
 
Trajectòria Política
Sóc militant d’ERC des de l’any 1999. Membre de l’Executiva Local d’ERC de Terrassa des de l’any 2002, on he ocupat diferents secretaries i n'he estat president. He participat en les llistes de les Eleccions Municipals de Terrassa l’any 2003, així com en les llistes del Parlament de Catalunya l’any 2003 i 2006. He estat conseller nacional i vicepresident del Consell Nacional d’ERC.
He encapçalat la llista de les Eleccions Municipals el 2007, el 2011 i 2015.
He estat Tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Acció Social i Drets Civils de l’Ajuntament de Terrassa. 
Actualment sóc diputat delegat de comerç a la Diputació de Barcelona i regidor i portaveu del Grup Polític Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya - Moviment d'Esquerres (ERC- MES) a l'Ajuntament de Terrassa.