Esquerra Republicana de Catalunya-MES tanca la campanya davant del Mercat de la independència

Acte final de campanya al Raval de Montserrat
Acte final de campanya al Raval de Montserrat

L'Isaac Albert, cap de llista d'ERC-MES, ha reforçat el  missatge de lluita per la llibertat nacional i per la justícia social. 


Esquerra Republicana de Catalunya-MES tanca la campanya davant del Mercat  de la independència. El cap de llista republicà ha reforçat el doble missatge de lluita per la llibertat nacional i per la justícia social que defineix el seu partit.

Albert ha volgut deixat clar que “la victòria final només serà quan aconseguim que les ciutadans d’aquest país i d’aquesta ciutat visquin en llibertat, amb dignitat, amb igualtat d’oportunitats, amb qualitat de vida. I quan aconseguim la llibertat nacional d’aquest país. Llavors haurem guanyat. I ja sabem que per nosaltres una cosa i l’altra són indestriables. No hi ha llibertat nacional sense justícia social, i no hi ha justícia social sense llibertat nacional”. També ha destacat que :"No estem aquí només per guanyar, hi som per governar. Hem dissenya una llista i un programa per això. Una llista que podria anar al revés i seguiria sent igual de bona, plena de persones que viuen Terrassa i que estan preparats per tranformar-la".  

La Carme Labória, número dos de la candidatura, ha cridat als electors a començar diumenge el canvi del país a través de les seves ciutats i dels seus pobles gràcies a la construcció d’una gran esquerra catalana.  Labòria ha destacat  que "Terrassa ha de ser protagonista d'un nou país més net, transparent, lliure i digne". També ha participat a l'acte Eduard González, cap de llista de les JERC, que ha recordat que ERC ha seguit treballant aquests últims quatre anys, tot i no haver entrat en l'ajuntament en els últims comicis, i ha continuat sent un referent polític de la ciutat.


L’actuació musical del grup terrassenc l’Exèrcit d’Islàndia ha posat el punt i final a l'acte.