Esquerra-Mes lliura una còpia del seu programa a l’Arxiu com a compromís amb la transparència

Isaac Albert ha lliurat el nostre programa a l’Arxiu de Terrassa com a compromís amb la transparència.
Isaac Albert ha lliurat el nostre programa a l’Arxiu de Terrassa com a compromís amb la transparència.

Albert: “La transparència prevé la corrupció i desemmascara la ineptitud en la gestió pública”


Esquerra-Mes ha lliurat una còpia del seu programa a l’Arxiu Històric de Terrassa com una mesura estricta a favor del seu compliment i la transparència. 

El candidat a l’alcaldia de Terrassa, Isaac Albert, ha presentat aquest matí les mesures d’organització de l’administració local transparent, professional i orientada al ciutadà a l’Arxiu Històric de Terrassa. La candidatura formada per Esquerra-Mes ha dispositat una còpia del seu programa electoral a l’arxiu com a compromís amb la transparència i amb l’acompliment de les seves propostes programàtiques.

En declaracions als mitjans, Albert ha considerat que “la transparència no només serveix per prevenir la corrupció, que sí, sinó que serveix també per desemmascarar ineptes i incompetents que ocupen llocs en l’administració pública”.

La governança és el compromís amb la ciutat i el país. Es una acció determinada de participació de la comunitat per millorar-la i formar-ne part activament. I per fer que la ciutadania se senti partícip d’aquest projecte cal fer que l’administració torni a ser propera, transparent, clara. Cal apropar l’administració a la ciutadania perquè se la senti seva, perquè se la faci seva, perquè és seva. Pel candidat republicà a l’alcaldia de Terrassa, “treballar amb transparència per l’accés fiable i precís a tota la informació, sense elaborar-la, és l’arrel de la democràcia perquè no es tracta de dir al ciutadà què vol sentir ni el que nosaltres volem dir; es tracta d’apoderar i considerar-lo com un interlocutor en igualtat de condicions”.

“Perquè l’administració, igual que la ciutat, és propietat dels ciutadans i les ciutadanes”. En aquesta presentació pública i el lliurament del programa electoral a l’arxiu de Terrassa es referma la voluntat de auditats i controlats: “pel què diem que farem i què acabarem fent”.