Esquerra-MES creu que la Ronda Ponent fa massa temps que està tallada

Ronda de Ponent
Ronda de Ponent

Isaac Albert: “El lideratge polític passa per actuar, ser valent i denunciar on pertoqui  la manca de resposta de l’ACA i, en paral·lel, i de manera subsidiària, fer els arranjament bàsics.”

La ronda ponent fa molt temps que està tallada. Hi ha uns murs dels talussos que estan malmesos i s’han d’arranjar. El responsable d’aquest arranjament és l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) , però no ho fa.
 
El Govern de la ciutat ho manté tallat fins que l’ACA actuï. Aquest tall implica greus distorsions en els desplaçaments a la zona de ponent i acaba condicionant també la mobilitat en la zona central i sud de la ciutat.
 
La ineptitud de l’ACA i del Govern de la Generalitat no serveix d’excusa per condemnar a la ciutat a uns problemes de mobilitat estructurals. Segons Isaac Albert “no val expulsar-se les culpes, cal lideratge polític, buscar solucions i donar respostes a la ciutadania.”
 
Segons Albert “si l’ACA no actua el que ha de fer l’equip de govern és actuar, ser valent i denunciar on pertoqui la manca de resposta de l’ACA i, en paral·lel, de manera subsidiària procedir a fer els arranjaments bàsics carregant-ho a l’ACA.”
 
Segons Albert “ cal avançar decididament en l’increment dels desplaçaments en transport públic, en bicicleta i a peu, en detriment dels desplaçaments en vehicle privat dins la ciutat.” No obstant “aquesta aposta decidida pels modes de transport no contaminant, cal assegurar una correcta gestió del transit, i cal millorar sensiblement les connexions interurbanes, atesa la deficient connexió de transport públic interurbà encara existent entre Terrassa i moltes de les principals zones d’activitat econòmica de l’entorn metropolita. No podem quedar-nos amb els braços creuats mentre la Generalitat ens ignora, dimitint de les seves responsabilitats, perjudicant d’una forma clara la qualitat de vida dels nostres ciutadans.
 
Segons Albert “la valentia és demostra actuant, no escrivint-la en un cartell electoral”.